Do czego służy ten pier¶cień i co można z nim zrobić ? Czy można z niego Exp wyci±gn±ć?
Item nazywa się : " Star of Unity "
http://img234.imageshack.us/img234/6421/topdb5.png
PS: Proszę o szybk± odpowiedz!!
Ostatnio edytowany przez Raafiki (2008-04-24 19:29:25)
No wiec tak jak naladujesz na max expa w tym pierscieniu 200k expa to na 41lvl mozesz wymienic go u newbie guid za eq na 50lvl dla twojej klasy nie jest powalajacy ale zawsze cos lub inny wariant mozesz na tym pierscieniu expic kogos w party z tym ze musisz miec ciagle 5lvl wiekszy od osoby expiacej z toba i jesli utworzysz takie party wtedy masz exp x3 przez jakis czas pierscien bedzie ci oddawal ten exp ktory nazbierales czyli te 200k no to chyba na tyle by bylo:D aha ladowac musisz go samemu nie da sie w party a jak juz bedziesz robil ten motyw z party i exp x3 to ten z ktorym bedziesz w party(5lvl nizszy od ciebie) moze sobie stac w miescie nie musi biegac z toba
No tam nie wiem czy Helper czy Guide xD ale to jedno i to samo ;p
Voyem dostajesz Daggerka na 50 lvl z tego co pamietam to chyba 7+con 3+ spr
I skoro wybrałe¶ juz sobie kolor to moze pisz na takim kolorze czyli czerwonym ;p Bo ja widzisz jakos pisze xD
Ostatnio edytowany przez AbuZizia (2008-04-25 20:06:59)
das ist pet ;p czyli w wolnym tłumaczeniu zwierzak a dokładniej (akurat w topie)wróżka
Karmiona odpowiednimi owocami daje bonusy mozna ja rownież nauczyć skilli
Ostatnio edytowany przez Czikipongo (2008-04-27 09:44:57)
czesto bo wiekszosc graczy takie zwierzaki ma a owocami to
Zephyr Fish Floss - Zwiększa ACC o 1.
Shaitan Biscuit - Zwiększa SPR o 1.
Argent Mango - Zwiększa CON o 1.
Snow Dragon Fruit - Zwiększa STR o 1.
Icespire Plum - Zwiększa AGI o 1.
i sa jescze wersje great co dodaja +2 a pety trzeba jeszcze karmic rationsami lub pet foodem
jakos plusa nie widze ^_^ nie walcza z toba jak chcesz wsadzic zeby latal obok ciebie to na 2 miejsce w eq zalezy jak rozwiniesz one ci dodaja staty tzn str agi itp. lub jak nauczysz go skilla to cie np. chroni a ja knadal nie rozumiesz to http://talesofpirates.pun.pl/viewtopic.php?id=468