bellow of evanescence najlepszy ale i drogi zaleznie od serva 4-6mil a jesli nie masz tego lub nie stac Cie na to to mozna zawsze tego guna ze star of unity na 50lvl najlepiej z agi i acc jak najwiekszym
Ja mam wlasnie tego z star of unity na 50vl nic nie odejmuje a dodaje 7agi i 5acc wiec jest genialny nie chce wywalac kasy na unsy wiec dobry jest i taki
A możecie mi podac jak±¶ nawet ładn± cene za faira of drankes lv 5 , pełny exp i 200grontown z czego jest naładowane 120grontown .
Dzięki za uwage i odpowiedz ... =)
chodzi ci o to ze jak stracisz skrzynke co dodaje eq co 5 lvli to dostaniesz cos na 40lv?
tej skrzynki nie mozna stracic a nawet jezeli to jedyne co mozesz dostac to na 41lvl 200k jezeli masz mentora
200k i jeszcze zbroja i bron na lvl 40 i 45 ale to po wykonaniu drugiej promocji na klase
Witam ! Wydropiłem pare itemów na FC , nie wiem za ile sellac , mam przeczucie ze to s± same shity ;/ ...
1)Nal Runestone
2)Skeleton of SSorow Warrior
3)Sorrow Archer Caracas
4)El Runestone
5)Encryped Blueprint
Dzieki z góry za odpowiedz =)
licze ze ktos sie zainteresuje ^^
wszystko zalezy od serva ale ja podam na moim azure ile bys za to dostal
1)Nal Runestone---->10k
2)Skeleton of SSorow Warrior----????
3)Sorrow Archer Caracas--->10k
4)El Runestone--->4k
5)Encryped Blueprint--->7k
Ostatnio edytowany przez Gofer (2008-11-02 09:10:44)
do czego służy Tinder (fioletoa kólka z płomieniami)
trzy posty w góre... JAKA¦ DYSKRYMINACJA CZY CO ?!
http://piratia.arbah.ru/en/items/4259 <----to jest jedyne co znalazlem nie wiem moze cos zle spisales bo to mi nie wyglada na kolke no wlasnie screan by sie przydal wtedy latwiej bedzie Ci pomoc