Recover usuwa złe statusy na pvp sie przydaje, można anulować klątwę albo stun <stuna nie jestem pewna>, enfeeble, headshot... etc. No ale chyba logiczne jest, że Recover nie działa jak już masz na sobie klątwę na skille...
Details
Calls down an ice shield to shield you for 25 seconds at most. Lasts longer as spell points increase. In the shield, you cannot perform any action. Each cast costs 1 Icy Crystal.
Na 25 sekund pojawia się lodowa tarcza. Do użycia tego potrzebny jest 1 Icy Crystal. Nie polecam tego używać Badziew.
CB to taki skil ktorego kazdorazowe uzycie wymaga posiadania icy crystal w plecaku mozna ten skill kupic z IM albo od graczy czar polega na tym ze zamrazasz swoja postac na jakis okres czasu nie dostajac obrazen ale nie mozesz sie przy tym ruszac czar tak naprawde przydatny jedynie na Black Dragonie w momencie summonwania baby dragonsow przez BD wtedy cler rzuca CB i reviva na team po zniknieciu Baby Dragsow
Ja tam na baby dragi mam inny sposób a i samo cb mozna lepiej uzyc na bd.
Zamrażasz crusa i siebie [cler] przed końcem bd [jesli dookoła jest też wroga gildia], zanim się ludzie relogna babies szdaza zniknąć, wtedy crus wali full buffy - ja ostatnio odpaliłem bbq shark fin + spring roll + poss + cler bufy na sam koniec ksu bd i dobija ostatnie 1-2% zanim wrogie gildie się pologują.
Mozna też stankowac babies na końcówce nasz champ tak robi LORDCON odpala con posa, pota na 6.4k hp [trwa dłużej niż bbq shark dający 10k hp] zakłada full def gear i może stankować całą trójkę babies. a reszta ludzi w tym czasie dobija smoka zanim zaloguja się wrogie gildie.
Harmony też robi relogi na spawnie babies - tak się mozna pozbyć mini dragów, ewentualnie moga sobie je ubijać - co jest imho bez sensu bo traci się czas i ludzi [najlepsza guild z cloud sea ma eq podobne do harmony i best guildów na rainbow a też padają na babies]