Lolz nie kłamcie ... Reb jest od 60 lvla tylko ludzie tak mówią "od 75 Rebirth quest!!" wcale nie, można już go robić na 60 lvlu....
P.S. To nie jest hełm -.- to jest kaptur nie widać? zzz to jest tzw. Death cap od 75 lvla... Kupisz go tylko od ludzi za pare set mln (no ale gdy się zdarzy że np. 90mln to jeśli masz kase to kupuj bo to prawdziwa okazja) lub po prostu z IM
Ostatnio edytowany przez Fives (2009-12-22 12:46:21)
rozwiewajac watpliwosci - aby wziac Reb Questa Od goddess wystarczy miec 9999rep. Jedynie do pierwszego questu potrzeba lv 75. Jezeli ma sie stone, robi sie reb z pominieciem questa, rozmawiajac z rebirth angel.
Na czym polega headshot? Jak niektórzy biją z niego po 2500 ?
Na 43 wale z niego po 383 chyba ...
A typek 45 bije na pvp po 800
Ostatnio edytowany przez Snajper (2009-12-24 12:21:07)
@Esone Super, jesteś kozak.
@pain93 jeśli CA set to tylko taki co ma 74 def ;p... A tak wgl to uns 65 nadaje się tylko do expienia na mobkach. Czy z ludźmi czy sam to nie ma znaczenia. Ja bym najpierw zainwestował w frame 55 a potem w frame na 70 lvl
Taka przynajmniej moja opinia.
Ostatnio edytowany przez Fives (2010-01-04 18:21:56)
Fives napisał:
@Esone Super, jesteś kozak.
@pain93jeśli CA set to tylko taki co ma 74 def ;p... A tak wgl to uns 65 nadaje się tylko do expienia na mobkach. Czy z ludźmi czy sam to nie ma znaczenia. Ja bym najpierw zainwestował w frame 55 a potem w frame na 70 lvl
Taka przynajmniej moja opinia.
Wszystko gicior , ale jakby nie bylo - uns lv 65/boss frame - shit .
Najlepiej to jest latac w ca frame dopoki sie nie dorwie nawet takiego 4cp bd arma , bo jakby nie bylo - masz bon do hp i acc/con . W boss frame dobre jest tylko ms speed , ale tak czy siak - pod wzgledem pr jak i def - wypada strasznie slabo ;/ .
Wiec ;
CA Frame -> Bd Arm ->Corpo Kylin xP
Glovki to apollo claw [20 do aspd] , butki ca paw [albo corpo wingi - dodge jak i ms speed ;P] ,uns gun lv 65 [normalka xd , albo Abba Vanq agi xDD] i wgl pro reszta eq ;PPP .