Elo gram sobie troche w topa2 i robie sm wienc prosze jesli ktos moze zeby mi powiedzial w co dawac sm con spr?? i jakie skile Dzienkuje i PoZdRaWiAm
tu jest opisany każdy skill SMa/Clera http://www.talesofpirates.pun.pl/viewtopic.php?id=606
i tutaj masz dyskusje dotyczące SM/Clera , niepotrzebnie zakładasz nowy wątek skoro już taki jest wystarczyło tylko dodać pytanie tam , wiem o co ci chodziło ale nawet dobrze bo znowu by się srali jak zawsze <zobacz na date> <człowieku widzisz kiedy był pisany ostatni post>? XD
lolz no to ja ci potpowiem troszke ja mam lvl 72 sm i bardzo dobrze mi sie nim gra ja mam staty rosdane zee najpierw dajesz full con i dobijasz w pewnym momencie ze con jest ruwne 100 bez niczego (peta,eq,itp jeesli nie rozumiesz) i jak juz osiagniesz ten moment to potem jak juz masz 100 con i jedziesz reszte w spr bez dawania juz wiecej w con
myśle ze do ciebie dotarło.
bo skille tam masz dobrzeopisane w poradnikach no i powodzenia życze w grze SM
//ortografia plox....!
Wazne, aby 2 skille - seal of elder i shadow insignia byly zmaksowane, bo w praktyce to wyglada, ze na pvp/farmieniu poslugujesz sie tymi dwoma skillami [no i bolt jakby nie bylo +TS].
Bo cursed fire i abyss mire moga byc na niskim poziomie a zbyt wiele okazji do ich uzycia nie bedzie.
Poza tym proponowalbym [jesli twoj angielski nei jest super sux] porozmawiac sobie z SMami z najlepszych gildii, ktory skill build jest wd. nich najlepszy.
A staty jak powiedziala kolezanka @up - full con.
a i nie zapomnij jak bedziesz mial juz bardzo dobrze rozdane skille abys poprosil jakiegos mallera aby ci kupic "INTENSE MAGIC" bo to jest bardzo potrzebny skill i jest bardzo dobry ;p // nie czepiac sie ortografii bo spojzcie o ktorej ja ten post pisalam nie bylam wstanie uruchomic muzgu ;p ay pomyslec nad ortografia i fejk widzialam na stallu quality caviar ;p
ok wielkie dzienki
a mam jeszcze pytanko zamaxowac spirtual fire te kulki czy heal a moze jakies bufy kupic ??
Wielkie dzienki daje plusika za pomoc
mam jeszcze problem z otworzeniem skrzynki niemoge jej otworzyc a zrobilem jusz questa na sm
Bayakuja napisał:
mam jeszcze problem z otworzeniem skrzynki niemoge jej otworzyc a zrobilem jusz questa na sm
Jesli nie otworzyles chesta, bedac herbalista a z racji tego, ze jestes juz smem to go nie otworzysz.
Ostatnio edytowany przez ImSoSexy (2010-05-08 18:24:33)
zall ale go otwieralem