Pewnie ci sie pokazala w formie ksiazki a nie skillu ^^
Wiec mussz isc Do harbor w tym miescie ktorym kupiles Statek Nastepnie Szukasz Kolesia ktory zazwyczaj ma w nicku "Operation Harbor" Klikasz Set Sail i Plyniesz^^
A ja mam dwa pytania:
1. Jak już mam statek i sobie będe nim pływać to czy moge wysiadać na każdej napotkanej wyspie czy tylko na jakiejś wyznaczonej?
2. Jak się...hmmm...tankuje taki statek (a właściwie czym?) ?
roxxana napisał:
A ja mam dwa pytania:
1. Jak już mam statek i sobie będe nim pływać to czy moge wysiadać na każdej napotkanej wyspie czy tylko na jakiejś wyznaczonej?
2. Jak się...hmmm...tankuje taki statek (a właściwie czym?) ?
Ad. 1. Niestety, nie można wysiadać na każdej napotkanej wyspie. Można to zrobić tylko i wyłącznie w miejscach, gdzie znajduje się choćby prowizoryczny port.
Ad. 2. Statek można zatankować na lądzie lub na morzu u odpowiednich NPC'ów. Jedyne czego potrzeba do przeprowadzenia tej operacji to kasa.
Ostatnio edytowany przez Rajner (2007-10-14 06:08:46)
co do ad.1 - w Shaitan jest pewien prowizoryczny port (wschodnia część wyspy), ale nie zatankujesz tam. To najlepszy przykład, jest parę innych (Fortune Island)
co do ad.2 - można też za pomocą Fish Meat w "bagażniku" statku (klikając dwa razy na mięsko) albo Food Generation - item z manufacturinga.
Ale to już w sumie szczegóły
DIE spammers and N00bz.....
czy moge poprosić administratora albo moderka o interwencje:gora: o wykasowanie tych postów, lub danie ostrzeżenia, bo temat założył i dalej innym truje tym postem....
Galamar napisał:
czy moge poprosić administratora albo moderka o interwencje:gora: o wykasowanie tych postów, lub danie ostrzeżenia, bo temat założył i dalej innym truje tym postem....
Glamar co z ciebie za problematyczny gosc?
Forum jest po to zeby sie wygadac a ty w co któryms poscie tylko zrzedzisz ...
Hehe zrzędze tylko jeśli widze kompletnego spammera, który niestety utrudnia tylko innym uzytkownikom korzystanie z informacji zawartych na forum... tylko tyle
no wiec tak najlepiej miec co najmniej 3lvl fishing zeby lowic sashimi ktorymi tak wszyscy handluja oczywiscie lepiej jak masz na 10 wtedy w kazdej lawicy mozesz lowic ale do sashimi to 3 wystarczy albo nawet 2 nie pamietam juz
zrob wiecej story questa to bedziesz mial punkciki do lvl up skilla