Zbanowany
Przeglądałem starą galerie Coral Isle i zobaczyłem że Proboszcz pisze coś o jakimś sposobie mis10aka że jest pro itp. czy mógłby mi ktoś opisać ten sposób?
Z góry dzieki
Ze starego tematu "mój crus i ss z cloud sea".
wyciągaj informację. Pewnie to o to chodzi,w 100% nie daje gwarancji:D
Masz:
Wracając do pytania , otóż zarabiam gold w topie bijąc bagi lv1 dla full party newbów i jechana nimi do lv21 i czasami troszkę więcej . Rep wcześniej biłem napewno średnio po 10k dziennie czasami więcej także wiesz Zdjęcia dodawałem kolejno tak jak zrobione ... 13dnii to masa czasu i tak nie zadowala mnie ten wynik ^^ .
Jak coś się napatoczy , czy jakiś typek nie ma czasu i sprzedaje tanio itemki to biorę nie ma co i próbuje sprzedać drożej , jednakże nie kupuje sh1tów które nie wiadomo ile schodzą i zawsze mam pewność , że zejdzie ( Jednego dnia zarobiłem właśnie tak 80m bez większego trudu ...).
Rep na co wymienić ? To zależy od servera na co jest największa potrzeba playerów , u mnie pliers (tak jak kolega wyżej wymienił)i rationy .
Mam nadzieje , że pomogłem .
Edit
Jeszcze jedno to nie mój sposób tylko po prostu podpatrzałem od innego typa w grze i tyle;] Żeby nie było, że se przywłaszczam jakieś tam sposoby na hajs w gierce:)
Ostatnio edytowany przez misiu10ak (2011-04-23 22:02:41)
Zbanowany
Spoko Dzięki temat do zamknięcia.
Ja znam więcej sposobów przedstawię wam jeden z nich :
Potrzebny wam będzie char powyżej 65lvl i cały komplet haseł do niego, piszemy w grze że oddamy za darmo chara 65lvl bo kończymy gre, następnie koleś dostaje chara przekłada swoje itemy na konto a ty bęc zmieniasz hasełko zdejmujesz itemy na nowe konto i następnego frajera szukasz
Zbanowany
Opłaca się na x1 expie tak robić?
niezbyt lepiej jest w soboty bo wtedy o wiele szybciej dobijasz im level, ale to jest troche monotonne, nudne jeżeli masz dużo czasu jutro to możesz zaczynać, ja robiłem też tak na 2x expie bo mi sie nie chciało czekać co tydzień . Ale masz też inny sposób gdzieś tutaj jest opisany o ile się nie mylę. Coinsy i o ile masz Coin chest z poprzedniej wersji TOPa.