Witam... Mam problem w queście w którym trzeba zdobyć 3 black wing.
1. Czy ta misja jest konieczna by być swordsmanem?
2. Gdzie moge znaleść potwory z których to wypada?
3. Nazwa potworków które to mają.
Proszę odpowiedzieć na te trzy pytania
Matiu009 napisał:
mój brat jak robił questa żeby być swordsmanemto miał zdobyć 3 cahmare i to było w owcach może ci w czymś pomogłem
Niestety nie, bo ja już to robiłem teraz jest coś innego, lecz znalazłem te potworki. Napisze je tu dla tych, co też mają te same kłopoty co ja
1. Tak
2. Belmont Plains
3. Marsh Spirit
Nie kasować tego bo ktoś inny może mieć z tym kłopoty...
::edit waterbiker
Swordsman life to quest, który pomga dorobić nam na boku pare groszy xD Im wyzej będziemy lvlować tym lepsze nagrody na nas czekają(*ostatni etap tego questa polega na zabiciu bossa jakirgos i dostajemy 250k golda*)
a wie ktos gdzie jest NPC do ktorego musze parcel zaniesc? oto on: Trader - Chiroro
a tak na marginesie to MeloPL to jest admin? bo jak czytalem regulamin to tylko admini moga niebieskim kolorem pisac.
pzdr.
hej odpowie ktos na pytanie u gory to ja tylko ze nie gralem i zapomnialem hasla na te konto
i mam dalej z tym problem jeszcze poszperam i zedytuje posta jak cos wykombinuje
pzdr.
(można usunac konto u gory )
Ostatnio edytowany przez Velex (2008-11-10 22:00:11)
Witam mam broblem z questem a swordsman life musze zdobyc 5 hard trumped shell gdze idze to zdobyc z gory dzekuje z odpowiedz
Zbanowany
Jak dla mnie nie potrzebny jest Swordsman life's do Swordmana , bo na globalu zrobiłem to miałem odrazu swordsmana a swordsman life's jest do zarobienia kaski:)
Zbanowany
Mszust warnuj a na pytania odświeżające nie odpowiadajcie