Odswierzam i takie pytanie...czy ja musze dodawac do 21 spr...bo se dodalem 33...xD bo chcialem na 40 wyciagac 1k+ z concha a nie po 900 bic...teraz bije cona i sie pytam czy mize tak byc z tym spr..?
hej ja robie tego voya mam 16+ poziom i troche kasy tak z 30k to lepiej sobie kupic porzondne ciuhy na 20 poziom czy zaczekac na uns 35?
ForeLords1 powinieneś mieć taką żółta skrzynke otwierasz ją sobie na lvl 10,15,20,25,itd. aż do poziomu 41 za każdym razem otrzymujesz rzeczy (z wyjątkiem na lvl 35 otrzymujesz tylko kasę) w przypadku explorera dostajesz knife (ten mały mieczyk którym poskramiasz potworki) xD oraz armor (bluze) często także dostajesz różnego rodzaju rzeczy takie jak np. HB jest to takie jabłko otrzymasz je na lvlu 20 możesz je sprzedać komuś dostaniesz trochę kaski za nie. Coś mi się wydaje że nie wie co to jest club , o mentorze może coś wie .
http://forum.top.igg.com/viewthread.php … a=page%3D1 o ile sie nie myle to ten poradnik z offi
masz jakies dowody ,ze to twój?
podejzweam ze dowodow brak
Rexiku, ktorym nie jestes, aczkolwiek albowiem Rexa znam
dowody prosimy, bo sie posypie zegnajka
why to nie on.
po pierwsze, MOJEGO PORADNIKA, Rex zna polski
po drugie, nick. Ten ktory wrzucal to ma zblizony nick, Rex wrzucil sam po tej akcji z kopiowaniem poradnikow przez Tomasza AKA Ptasiora
po trzecie, bardzo podoba mi sie 98 w twoim nicku. zgaduje ze to rok twoich urodzin.
ave
http://krzysieex.bloog.pl/id,4537233,ti … index.html
poprostu kiedyś to znalazłem i sobie przypomniałem nie
tu też jest podobny poradnik
Ostatnio edytowany przez maksiomaxlolek (2010-06-29 19:23:44)
Nie potrebnie odświeżałeś poradnik ale
sm łatwo zabije voya blokuje magie i pare boltów(oczywiscie mova o podobnym lvl i podobnym ogemowaniu)
ss łatwo zabije voya enfable criple i death(oczywiscie mova o podobnym lvl i podobnym ogemowaniu)
cruz jesli da stuna 100% pada (oczywiscie mova o podobnym lvl i podobnym ogemowaniu)
cler tez zabije voya. cler ucieka bolt itp(oczywiscie mova o podobnym lvl i podobnym ogemowaniu)
champ . to jednyna postać chyba która voy może zabic
Minusy
Voy= corale.. cos okropnego zajmuje miejsce na ringi i jak sie skonczy to lipa
NP:
Gildia wybiera sie na Black Dragona i jest wszystko pięęęknie ładnie a tu nagle zapomniałes corala
i co robisz? siedzisz i patrzysz jak oni go KILLAJĄ ;p.. a ty czujesz sie nie potrzebny
Ca: bijesz szkrzynke ... ups Kur... nie mam corala trudno nie bedzie gema..
2 minus
SAMA MAGIA
gdyby nie corale to moze i jeszcze byłby nawet taki.. a tu jeszcze sama magia.. Ani hitami nie walniesz bo malt HIT rate .. Mało dodge przelamia cie bardzo szybko nawet przy dobrym DEFIE
ogólnie nie polecam voya..
lepiej sie natrudzić i zagrać Crusem\champem..
poradnik moze byc;) +
pzdr..
Ostatnio edytowany przez Adzi17 (2011-08-15 23:13:46)