Otóż moje staty Wyglądają bez eq tak :
46 Str
53 Agi
Reszta Po 5
Natomiast z Eq Tak :
54 Str
75 Agi
11 Con
5 Spr
6 Acc
+Chce dokupić peta tak z 10 do agi
I moje pytanie brzmi jak w temacie: Czy nie przesadziłem z str bo słyszałem ze siła slasza w większej mierze zależy od Agi a nie od Str czy to prawda ? I nie piszcie żebym dokupił ringi i inne duperele bo na to sam wpadłem i książeczki z resem str są jak dla mnie za drogie
500-1M za usunięcie 1 str? o.o wole już nową postać zrobić ...
Z góry thx za pomoc
Mam 203 atak speeda to bardzo źle ?
Bo jeszcze nie wiem co zrobić :
1.Sprzedać swój armor 45 uns Brutal i kupić uns 55.
2.czy może Kupić ringi .
3. a może kupić trochu lepszego peta.
A mój set to :
10lvl Brutal Chef Coat (na 45lvl)
10lvl Brutal Chef Gloves (na 60lvl)
10lvl Brutal Chef Boots (na 60 lvl)
Pet szukam Pure Agi 10lvl i up + standart berserk i Medi
Ostatnio edytowany przez Dreex (2009-03-13 14:25:41)
Jak kupisz takiego peta to wystarczy, ale najważniejsze w attack speedzie są swordy. Wydaje mi się, że nosisz takie z enigmy, które nie mają attack rate bonusu. Gdybyś się przerzucił na jakieś wyrmy średniej klasy to możliwe że byś miał 210 aspd. Ewentualnie może też pomóc ring z +5% attack rate który dostaje się pod koniec pierwszej części story questu.
Nie dodawaj więcej do Agi, kup jak coś Agi ringi(jest o wiele tańszy od STR) i reszte ładuj w STR. Ja mam 60lvl, dodałem do bazowego 59 AGI i teraz tego żałuję. Dla przykładu Agi ring +8 koszuje ok. 10M natomiast +8 STR 20-23M. Jeszcze zamieniłbym te wyrmy na wyrmy +str i brakujące AGI do 210 aspd uzupełnij AGI ringami.
Mój server to Rainbow ale tam to nie jest aż tak trudno O brutal armor gorzej jest z glovesami i bootsami bo ciężko znaleść a jak już są to za 3-4 M
Planuje Wyexpic sobie parę noobkow i kupić brutal armor na 55
A co do ringów kupiłem sobie 2 May braaze i już jest lajcik mam 216 atspeeda teraz tylko dokupie sobie peta na STR i wszystko styknie
Ostatnio edytowany przez Dreex (2009-03-14 12:50:05)
Ale jak się ma 210 atak speeda to daje znacznego kompa w shlasha to dlaczego mam mi spaść , nie rozumiem
Acha i proszę mnie nie nazywać dziecko Co prawda jestem dzieckiem dopuki mam radziców ale to drażniące
Ostatnio edytowany przez Dreex (2009-03-14 20:41:47)