mam takie pytanie bo robilem story questa i w pewnym momencie dostalem memento of andrew kliklem 2 x na niego i go usunolem czy da sie go jeszcze jakos zebrac i czy mozna skonczyc tego questa ??????
Double click "Memento of Andrew" powinno aktywowac nastepna czesc story quest (nie pamietam czy ten item nie znika wlasnie po 2x klik).
Sproboj teraz isc do jednego z NPC:
Jezeli jestes w Pirate Guild
Icicle Royal - Mas (1346, 451).
Navy Guild
General - William (2277, 2831)
Bez gildii
Argent Secretary - Salvier (2219, 2749)
ok bylem u Argent Secretary - Salvier (2219, 2749) i pisze mi tak "go to ascaron sea region st (77,3971) and use memento of andrew. retrun to argent Argent Secretary - Salvier at (2219,2749) after that" byel tam (77,3971) ale nie wiem co mam zrobic ?????? HELP
"go to ascaron sea region st (77,3971) and use memento of andrew. retrun to argent Argent Secretary - Salvier at (2219,2749) after that""
masz jak byk napisane ;]
Idz w region Ascaron 77,3971) i użyj memento of andrew . Wróc po wszystkim do Argent Secretary - Salvier przy (2219,2749).
Po prostu - idz w miejsce @up , uzyj memento od andrew (2x klik) , wroc, zagadaj i Quest skończony ;]
@edit down x1
Sry . czytam tylko new, niestety pomoc w tym przypadku [moja]bedzie znikoma ;]
@down x2
No racja ;] niedoczytanie ;]
LS ? Ostatnio czekalem ok 30 minut ale i tak nie moglem sie do nich dostac - .-''
Ostatnio edytowany przez Fake (2009-06-25 19:10:10)
Tylko ze luxmir przypadkowo wywalil memento of andrew jak pisze w pierwszym poscie. Szukalem na innym forum. Propozycja byla taka, zeby porzucic story quest i wziac jeszcze raz od ostatniego lub przedostatniego zleceniodawcy. Podobno to nie rozwiazuje problemu, ale mozesz sprobowac.
Zawsze zostaje Live Support.
http://livechat.igg.com/livesupport/liv … .php?gid=6
wyjasnij problem, powinni pomoc.