Wlasnie - czy to land i czy to sea nie maxuj tornado na low lvlach - na nic ci sie przyda , lepiej zmaxowac bolta , glony i kurtyne oraz conch raya - jedyny skill , dzieki ktoremu bd w miare sam lvlowal [no kto madry to i na morzu lvlnie albo na ladzie boltem jednak to ciezke przypadki i maja cos z psycha ] . Nie mam na mysli sea lvling tylko lvling boltem powyzej 40lva++ xD .
Po kurtynie i gloniakach zmaxuj sobie na luzie jakies nowe sea skille [blagam tylko nie fog zzz - skill bezuzyteczny bedzie dla ciebie na tym lvlu [domyslam sie , ze nie masz nawet 40 lvla bo brak concha ;p]. W miare czasu i po wymaxowaniu waznych skilli mozna z nudow i braku niczego maxowac caly crap skilli [m.in. fog o.o].
a o jakim conchu mówisz w tych słowach??
"o kurtynie i gloniakach zmaxuj sobie na luzie jakies nowe sea skille [blagam tylko nie fog zzz - skill bezuzyteczny bedzie dla ciebie na tym lvlu [domyslam sie , ze nie masz nawet 40 lvla bo brak concha ;p"
conch ray to normalka pewno że mam lvl 10 concha i bolta xD bez concha na 40 lvlu w mine trochę słabo by się expiło i wo gule conch to dla land voya to podstawa (tak myslę xD)
Poss z mordo lvla 41 [82 spr po possie] , Intense [+500 dmg jak sie nie myle] no i bd set to +7spr , x2 ringi lv 75 [chyba +13 czy 14 (o.o) spr] to i tak super uber duper wyciag ;p 4k o.o xD woot nice ;p [400 dmg brakuje aby dogonic DertaH'a ;p]. Anyway gratulacje =)
jr43 + bd torso + 9spr glove/cap/shoe + lv75 i 65 ring + spr death dagger lv3 soul lv4 spirit + 3spr 3con neck + IM
w sumie jakies 294 spr na fb
oh szit przeciez mam 5spr coral of fujin x.x mialbym lepszego concha lol
mpiotrowski napisał:
oh szit przeciez mam 5spr coral of fujin x.x mialbym lepszego concha lol
haha xD to zarzuc ssa na nowo [Fujin korale to chyba te wind [kojarzy mi sie z bostwem chyba Islamu czy czego tam o.o] . Z thunder koralikiem of thor [tez jakies bostwo - ajjj juz zapomnialem -.-] to by bylo umm .... 304 spr xD [8.5dmg per spr to by wyszlo umm 4146 dmg o.o] wynik jak dla mnie i tak supcio ;p [jesli masz ten thunder coralik xD]. To teraz zrob pro SS'a i pokazesz mi osiagi Hita z Dual Shota [potrafi byc morderczy xD nie w moim przypadku [rly bad eq -.- - ja chce moje eq z mist xD ]
Ostatnio edytowany przez Fake (2009-08-18 22:46:11)
mam 45 lvl mam zamiar kupić łudkę tylko jest jeden problem jaką bo słyszałem że
Lepiej jest kupić łudkę godness bo ma duzo hp ale mało ataku
albo
45+ Uzywamy Great White Shark – swietny ze względu na atak jaki posiada, mało durability (hp).
Która łudż była by najlepsza do expa na morzu bo o salvage Jeszce nie marze bo low lvl 45 only
Witam mam lvl 52 voyager i teraz mam takie [pytanie jaki mam nosić mieczyk bo słyszałem że jest jakiś dobry od 50 lvla ja jestem full con 99 con 26 spr:) narazie noszę miecz z chesta na 50 lvl