Nie jestem chamem , nie mam smaczkow dla siebie [poza CA tweakiem , ktorego nie moge uploadowac] wiec macie skiny , z ktorych Pietro87 , mpiotrowski i kilka innych osob zrobili z nich doslownie "scisle tajne akta" .
Sciagajcie sie i cieszcie - FREE FOR ALL !!. xd
ODS Noir Skin ;
Screen;
Download ;
http://ryohll.blogspot.com/2009/05/tale … -skin.html
Sposob instalacji ;
Pobrac plik i rozpakowac go do folderu ToP [wszystko samo za pomoca instalatora].
Serenity Skin ;
Screen;
Download ;
http://www.mediafire.com/?jjzjmyinlju
Sposob instalacji ;
Folder "Serenity" umiescic w folderze "ui" , popodmieniac pozostale pliki [poszukajcie sobie ;] ].
Poza tym prosilbym Sheva ,aby z Navy 1 forum poumieszczal pozostale skiny , ktore uploadowalem , gdyz to ja sie nameczylem aby je znalesc [a konta nie posiadam tam juz , nie mam jak ich odzyskac] .
Po prostu zedytuj moj post i dodaj pozostale skiny.
ekhem tylko te 2 tam wrzuciles, no nie liczac skillbara f12. mam go wrzucic?
LOL jeszcze byly pko skiny x.x Skillbar - jak chcesz to wrzuc.
Ostatnio edytowany przez Fake (2009-10-31 09:35:36)
Z forum piratii widze ;] . Nie no niezle ;] . Z piratii to pamietam mialem fix na glow bowa [swiecily bowy ponizej lvla 40] , poss koloru teczy itd.
Co do warriora - warto zaznaczyc ,ze na rozdzialcce 1024x768 - nie pojdzie [przynajmniej mi -.-] .
Poza tym fajny jest rowniez Harbour Skin - jakos taki inny i ciekawszy ;] .
Jak ktos potrafi to mozna sie pobawic plikami .tga w Photoshopie [layerek fajny +gradient = cudenko ^^].
Hmm a może lepiej poprostu... www.privatia2.serverdev.net ii www.privatia.serverdev.net
Tak - to te x]. Bardzo duzo rzeczy mozna znalesc , m.in. kilka fajnych programikow ;] . Nawet pamietam gdzies link do forum juz podawalem .
Naajbardziej mnie boli , ze warrior mi nie odpala -.- . Zostaje sie serenity , ale juz powoli mi sie nudzi . Czas sciagac photoshopa i sie bawic w obrobke plikow .tga .
@down
To nie offtop , tylko wszystko tego samego tematu dotyczy x.x
Ostatnio edytowany przez Fake (2009-10-31 11:02:08)