To, że w Thundorii to wiem... Tylko nie wiem gdzie to jest...
EDIT
Ok, już wiem; to jest na północ od Argent .
Ostatnio edytowany przez Rajner (2007-09-05 18:15:33)
Mam pytanko czy jest ktos kto mugłby pozbierac te wszystkie zeczy potrzebne na przefarbowanie włosów na żółto i sprzedac mi je w no przyzwoitej cenie cenie na servie Phoenix ? pewnie nikt ale byłbym wdzięczny
Ostatnio edytowany przez BARI (2007-09-18 12:03:09)
Bari na zolto jest chyba najlatwiej zrobic trzeba tylko :
5 Yellow Colorantow mozna kupic za kase ale taniej jest chyba samemu zrobic trzeba tylko-
(-Zebrac 25 Yellow Dye Mozna Na Elkach w icicle szybko uzbierasz ^^
-5 rainbow Glass z Smuglerow czesto wypada
-5 special gas mozna kupic od ludzi za 100-1k kasy lub samemu zdobyc na werewolfach Warrioe
-i 2.5k na zrobienie jej wtedy idziemy do Thundoria i robimy je tam)
Nastepnie kupujemy Lance Book (10-30k) Hair Voucher (75-150k) Odpowiedni itemek (Np.Nozyczki czy grzebien itp.)a na koncu tylko 100k dla fryzjera ^^
i masz zolte wloski
UWAGA! LEPIEJ JEST SAMEMU ROBIC COLORANTY MOZE TO I TROCHE TRWA ZBIERANIE ITEMEK ALE NAPRAWDE MOZNA PRZY TYM OSZCZEDZIC KUPE KASY(normalnie yellow colorant sotji ok.10-25k za jeden)
Hairstyling Voucher - item wypadający z Item bądź Beautiful Chesta, można kupić także w Item Mall, bądź od innych graczy (osobiście polecam kupować od innych graczy, bądź próbować zdobyć Item Chesta robiąc life questy)
W zależności od fryzury trzeba mieć żel, nożyczki lub grzebień.
Na twoje nieszczęście, niemożliwa jest zmiana koloru BEZ robienia tej samej fryzury.
A bez Hairstyling Vouchera nie przeglądniesz w grze katalogu fryzur, więc nie będzie mógł zrobić frzyury
heh troche głupio ale dzienx
Mam pytanie czego wszyscy grają na innych servach a nie na phoenix ?
Ja jak zacząłem grać to normalne ze poszedłem na pierszy na liscie a Wy ?
A i czy servy sie czyms róznią oprócz szybkosci w działaniu
Ostatnio edytowany przez BARI (2007-09-28 15:01:37)
Jak nazwa wskazuje i znajomośc języka angielskiego, to oznacza ono dokładnie tyle co na nasze "rozpuszczalnik" lub "rozcienczalnik"... Czyli zapewne mozesz sobie zrobic na powrót Standard włosy..
Aha jeszcze jedna rzecz. POtrzebne rzeczy do colorantów wypadają z kangurów i Elk'ów kolo argent city. Znaleśc można takze hair gel, scissors, a takze Special gas....