Właśnie zakupiłem u gracza Demon Wings co zrobić aby je założyć??I jeszcze jedno płynołem handlować do portuL
Thudoria Harbor wyszedłem pozamiasto i padłem wylądowałem w Shaitan city ale statek zostal w porice jak moge go odzyskac czy jest jakis teleport do tego portu ODP PLZ!!!
Ostatnio edytowany przez dubbist (2007-08-12 11:00:45)
Sprawa pierwsza, jeśli skrzydła nie są z item mall (a na przykład mogły wypaść z mobka) to ich nie założysz. Wielu scammerów tak zarabia na noobach.
Ostatnio edytowany przez RadicalEd (2007-08-15 15:50:54)
A nie da sie ich samemu zrobić? Bo wiem ze w niektorych grach musisz miec specjalne itemy, a pozniej mozesz robic np. skrzydla poprzez combining...
roxxana - nie, chyba, że na jakimś baaardzo wysokim poziomie jest crafting blueprint na skrzydła. Czyli nie.
Thundoria Harbor - albo zdobędziesz ticketa do tego miejsca, albo popłyniesz tam innym statkiem (wymiana 1 za 1 - jeden zostawiasz, drugim płyniesz) albo dochodzisz z Chaldda Haven do Thundoria Catsle i stamtąd do Harbora.
O lol, nie uda Ci się założyć Demon Wings, ponieważ to jest najzwyczajniejszy drop z mob'ów będących na 31 lvl'u w kopalni i wypada co chwilę. Nadaje się tylko i wyłącznie na sprzedaż u NPC'a.
HAHa no właśnie- wypadają z Bat'ów w Abandon MIne Heaven(w kopalni-mob lvl 31)
Takich nie kupuj. Kupic musisz takie:
*Angelic Wings
*Demon Wings
*Shadow Wings(ponoc nowe)
*Butterfly Wings
*Fairy wings
I jeszcze pare innych, ale uwaga- ONE KOSZTUJA PO 6.5 MILIONA ZA SZTUKE. tak wiec jezeli zobaczysz cos takiego za 3-4 tysiaki to nie kupuj....
NO tak tyle ze dostaniesz jeszcze do tego Eni chest;P 2 zakupy w cenie jednego. Staje sie to coraz bardziej popularne..