Klasa jak najbardziej spoko jednak hmm ... Zalezy od buildu - full spr - niby latwo lvlowac ale SM nie ma esa , ktory moze dupsko uratowac , full con natiomiast - n/c - bez lvlingu ba bagach lub w pt nie ma szans na samodzielny lvling . Jesli nie widzisz grania SM'em [co jest dosyc lekko uciazliwe] - rob clera - moc to ma , daje all w spr [do osiagniecia 100 base spr] i ofc dalej spr , spr , spr xD
Według mnie SM powinien być max Con ponieważ jego ataki nie wykorzystują dużej ilości many a jest dobry na pvp , Spr to do Clerica
BananekRKS napisał:
Według mnie SM powinien być max Con ponieważ jego ataki nie wykorzystują dużej ilości many a jest dobry na pvp , Spr to do Clerica
Mylisz sie - wykorzystuja tyle samo co u clera.
Dobry na pvp? Zalezy z kim. Ja moim SSkiem jesli zlapie Sma pierwszego w seal to kaplica, jesli natomiast on mnie - nade mna wisi kaplica. Wszystko zalezy od pk skilla. Chociaz nie powiem - taki sm ma latwiej z crusem [teraz mozna kosic ich rowno] , z champem, clerem gorzej jednak z SSem (voya tu nie uwzgledniam bo kazda klasa rowno i szybko mozna skosic).
Mszust napisał:
con sm vs cleric - sm bedzie zabieral mu pewnie kolo 300 sp / bolt, a cler znacznie wiecej
Zapomniales o update dla SMa ostatni. Nie pamietam jak ten skill sie zwie, ale stunuje + zadaje obrazenia 300 +/- wiec tak czy siak cler bedzie owniony przez sma na podobnym lvlu z podobnym ogemowaniem T_T.
Mszust napisał:
jeden z seali daje ten skill. ale co po tym stunie na 3 sekundy ? sm nie zdazy zregenerowac zycia utraconego przez bolty.
imho cler by wygral.
Uwierz mi na slowo, ale swego czasu gdy na mist gralem pojedynkowalem sie z lv 65 Smem [ja lv 65 cler] - co najlepsze - to byl spr sm. Zjechal mnie na drugim sealu bez problemu, ja za to uciekalem jak glupi i jak mialem okazje to healem rzucalem an siebie.
PVP fajnie wygladalo :
Ja mu bolt, on mi seal, on sobie heal, on mi 2x bolt ja sobie heal i on mi boltami cisnal. Poleglem w niecala minutke ...
MiguS napisał:
ze co?
anty-skill ma stuna gdy seal bedzie sie konczyl walnac trapa i wiac i tak ciagle nie zapominajmy o sealu ktory wyssya hp. Dobry SM i cler lezy
Ta xd