Pierwsza sugestia :
Z racji tego, ze dziadek nie odwiedza tego forum [pracuje] polecalbym znalesc innego moda - nic nie sugeruje, aby nei bylo awantury, lol.
Druga :
Na takich przypalow jak ja, nie uzywac zadnych cietych ripost, po prostu usunac post, bo wiesz jak sie to konczy w moim przypadku.
Wiecej grzechow nie pamietam.
ja sie zgadzam ( w tym przypadku nie odwiedza pietro i dziadeks ) nawet na topa juz nie wchodza z ania ;/ takze wedlug mnie michal i fives na modow i tyle nikt wiecej tutaj nie ma szans ( chociaz fejkowi na moda dac propozycje omg forum upadnie -.- )
tez myśle że nowych modów trza bedzie wybrać
ZRUBMY GŁOSOWANIE
MiguS napisał:
a moge wiedziec po co tyle modow? i tak tu sie cos dzieje raz na jakis czas
Demokracja . Na to nie ma lekarstwa ^^.
@edit
Cinuka napisał:
ja sie zgadzam ( w tym przypadku nie odwiedza pietro i dziadeks ) nawet na topa juz nie wchodza z ania ;/ takze wedlug mnie michal i fives na modow i tyle nikt wiecej tutaj nie ma szans ( chociaz fejkowi na moda dac propozycje omg forum upadnie -.- )
Uzasadnij swoja wypowiedz:D. Po drugie takie tematy mnie nie kreca, nie chcialbym haha lubie byc banowany >: D xDDD
Ostatnio edytowany przez ImSoSexy (2010-06-08 15:06:09)
Nippa
Raczej nie trzeba nowego moda wybierać bo Migi i Mszust sobie dają radę dobrze ;P
And Fajfus jako mod... O_O litości xD
Wtedy nikt by już tu nie wchodził ^_^
MiguS napisał:
ja bym proponowal jakiegos tłumacza od eventow, ktory by je na bierząco tłumaczyl i wstawiał na forum
Hohoho ja moge sprobowac >: D!
@up
I wlasnie dobrze - wy jestescie modami, nie adminami - roznica.
wiec tu do sheva jak by mogl dać mozliwosc pisania fajfusowi w aktualnosciach to by bylo milo i zmienic mu range żeby sie wyroznial , chyba , że sa inni chetni na tą zacną pozycje to odbedzie sie ankieta
@edit
a to nie wiedzialem sry
Ostatnio edytowany przez MiguS (2010-06-13 14:50:49)
na co ankieta? ja nie jestem na tym forum dlugo ale wszystkie tematy oblecialem jusz 2-5 razy
pozdrawiam modów i shevila bo ich najbardziej lubie
MiguS napisał:
wiec tu do sheva jak by mogl dać mozliwosc pisania fajfusowi w aktualnosciach to by bylo milo i zmienic mu range żeby sie wyroznial
, chyba , że sa inni chetni na tą zacną pozycje to odbedzie sie ankieta
Vipowie juz od dawna mogą pisac w aktualnosciach.. ;o