Nic dodac nic ujac.
Revive forum! Niech ktos sie nim wreszcie zajmie!
ja uwazam ze shevil jest dobrym admem nie wiem co ty masz do niego jestescie tu nowi i nie wiem co wy do niego macie a mszust no chyba nie najszybciej to fives albo nie wiem kogo chcecie tylko nie mszust albo wogule to niech shevil bedzie bo jest narazie git na forum
Po pierwsze nigdy przenigdy nie chcialbym być adminem a po drugie shev powinien zostać, po trzecie nie zgadzam się z tym, że Mszust ma być prezydentem.
I mam wrażenie że ChangeYourLife to jest ktoś z naszego forum który bał się napisać prawdziwym kontem.
Oczywiście mogę się mylić.
@Edit
Uuups ktoś mnie uprzedził, więc to Mszust...
Ostatnio edytowany przez Fives (2010-06-24 08:00:53)
Fives napisał:
Po pierwsze nigdy przenigdy nie chcialbym być adminem a po drugie shev powinien zostać, po trzecie nie zgadzam się z tym, że Mszust ma być prezydentem.
I mam wrażenie że ChangeYourLife to jest ktoś z naszego forum który bał się napisać prawdziwym kontem.
Oczywiście mogę się mylić.
@Edit
Uuups ktoś mnie uprzedził, więc to Mszust...
@offtopic
Cóż za skromność, no nie ma bata. Jednak obawiam się, że w ogień skoczyłaby za tobą co najwyżej Cinuka.
@topic
A co jest złego w administracji? Nie rozumiem.
Jesli ktos chce zebym przestał być adminem to niech to będzie osoba która juz na tym forum troche czasu spedziła. Opinie 1-postowych użytkowników i tym podobnych mnie nie obchodzą. A co do Mszusta to wedlug mnie na admina sie po prostu nie nadaje, ale to nie tylko moja opinia sie tu liczy.
@Dalonx
Jesli masz jakis przeblysk w umysle typu "niech ktos sie zajmie forum" to moze powiedz co ty bys zrobil na moim miejscu.
dla mnie Shevil sobier radzi z funkcjom admina dobrze a muszt i migi z funkcjom modów (jak bym ja był modem to bym był szczęśliwy )
Jak może zostać jak on jest adminem ... była już rozmowa na temat modów , Migi i Mszust dają sobie rade , ale przez takie tematy mają więcej roboty
admini a nie adminy * niepotrzebne*
Jedynie kto na tym forum mógłby zostać modem to tak:
Fejk
Fives
Znajdka - chociaż ona zbyt często juz nie zagląda
Ostatnio edytowany przez SonGoten (2010-06-24 12:56:16)