o kurcze ja sie nie przedstawilem ;s
Czesc!!! Nazywam sie Mateusz i mam 15 lat xP [1994]
Mieszkam nad morzem w małym miasteczku które nazywa sie Darłowo
Ogólnie to zainsteresowan nie mam strasznie szybko sie nudze xP.
Lubie sie napic i wyszalec
Nie lubie Lata i plaży
OO to widze niedaleko morza nie jestem sam
Paweł urodzony 01.12.1996
Mieszkam w Szczecinku(70km od Koszalina)
Interesuje się wszystkim (Zwłaszcza cytologią lnie no żart)
Ostatnio edytowany przez Surito (2010-07-24 20:18:16)
Dominik to Gryfice czasami są niedaleko Gryfina ? Bo ja mieszkam jakieś 40 km od Gryfina a Gryfice (chyba) ale to chyba są przed Gryfinem o ile się nie mylę , O i Surito do Szczecinka mam jakieś 70 km ;]
O kurde to coś mi się pomyliło xD
Ostatnio edytowany przez SonGoten (2010-07-24 23:56:29)
hiho
Mam na imię Ania (urodziny 3-go października). Żona Dziadka , mama dwuletniego Arturka
Nie cierpię bałaganu, papierosów i ciepłego piwa!
zdjęcia sprzed roku
http://forum.top.igg.com/viewthread.php … ra=&page=5
xxx
Ostatnio edytowany przez TheMadafaka (2012-08-10 07:56:58)
hyba desce
Adam 12.5 lat (urodzony 29 grudzień w łodzi)
zainteresowania - gra w noge jazda na desce granie na kompie słuchanie muzy robienie jaj z nauczycieli Xd
mieszkałem 10 lat w łodzi a teraz w tej wiosce XD
Ostatnio edytowany przez maksiomaxlolek (2010-07-25 16:46:52)
Jestem Dominik , w tym roku kończę 15lat ( 14.12.1995 )
Mieszkam w małym mieście które zwie się Gryfice , z 2godziny max jazdy od Szczecina .
Do koszalina mam marne 15km !!! więc fajnie fajnie ktoś jest niedaleko mnie z forum xD .!!!
Zainteresowania : samochody stare i nowe , motory . Mam nawet małego crosa 50cm ( to pojemność ) ,
komputerek trochę ( między innymi gierki takie jak np ToP , batlle field heroes ) , piłka nożna .
Muzyka : druum and bass , Hip-hop , rap , techno , house , [Paktofonika , Kaliber 44 , Tupac].
Nie lubie nadętych ludzi , szczególnie tych którzy odnoszą się do mnie/innych etc bez szacunku .
Lubię matmę ! ;D
@SonGoten
Ja do Gryfina mam dość spory kawał ...;P kiedyś tam jeździłem na basen z klasą i o ile się nie mylę to gdzie 4h jazdy autem .
@Cinuka
Słownik nie gryzie
To teraz ja ;d.
Hejo jestem Michal(hello fake;d)
12.10.1995
mam 15 lat
interesuje sie informatyka,ASG,muzyka:Linkink Park,Electro
Sam chodze do szkoly muzycznej gram na pianinie od ostatniej grupy przedszkola ;d.
Nie lubie materialistow -.-.
Trochę taki offtop ale ja po prostu ci zazdroszczę że masz taką silną wolę i grasz na pianinie. Ja grałem od 6 miechow na keyboardzie (uczyłem się z nut) i po prostu mnie to znudziło ale teraz muszę się przemóc i może zagram Thrillera M.J.
@Topic
Jestem Jakub, cześć
No to ja jestem na forum od roku i się nie wpisałem ^^
Imię: Michał xP
Urodzony: 25.01.1997 (niech was nie zwiedzie to 84 w nicku ^^[najstarszy w klasie ^^ ])
Zainteresowania: rock, metal ( nie, nie metal taki np. z jakiego garczek jest zrobiony tylko muzyka xD )
i ToP
Ale najbardziej mnie zdziwiło jak in-game podczas zeszłorocznej wyprawy do FC dowiedziałem się że Acedia to żona Dziadka xDD ( dlaczego on do niej mówi Ania xD ) Życzę powodzenia i szczęśliwych chwil spędzonych razem a także in-game ^^
Ogólnie jestem pozytywnie nastawiony do ludzi a także jestem wrażliwcem ^^
Cieszę się że mogłem poznać was wszystkich i z tego że Guzur założył to forum i że akurat na nie wpadłem i mogłem poznać takich ludzi jak wy ( all forum ^^ ).
Ogółem dzięki za wszystko
@migi
;* Napisałes to tak jakbys chcial nas zostawic ;<
@Gucio84
Takich ludzi? O.o ! Nigdy!
Ostatnio edytowany przez Gucio84 (2010-08-09 12:14:15)