Uważam, że wprowadzanie ludzi w błąd powinno być również karane.Taki typek mówi komuś że angelic dice daje unsy na każdy lvl ktoś szczęśliwy idzie i kupuje tego w kij a tu lipton kasa zmarnowana.Więc proponuje wprowadzenie takiej zasady: Nie znasz się na czymś lub nie jesteś czegoś pewien to się nie wypowiadaj.
DarkDeath napisał:
Uważam, że wprowadzanie ludzi w błąd powinno być również karane.Taki typek mówi komuś że angelic dice daje unsy na każdy lvl ktoś szczęśliwy idzie i kupuje tego w kij a tu lipton kasa zmarnowana.Więc proponuje wprowadzenie takiej zasady: Nie znasz się na czymś lub nie jesteś czegoś pewien to się nie wypowiadaj.
Nie az taka zmarnowana ;D. Pokupuje do tego powersy i inne takie i ma bd eq (w zaleznosci ile cp zdjal).
No ale jednak kazdemu noga sie potyka wiec so well - jestem na nie.
Ja jestem za tak bo chyba ja jestem tym typkiem i jeszcze ja mu + dalem
Nie. Czasem jest tak ,ze wdarł się do gryl jakis ,,apdejt" i cos sie pozmieniało. Zawsze osoba trzecia moze to poprawiec. Przecie wy tak kochacie spam ,ze to dla was bez roznicy czy kogos poprawicie czy napiszecie to samo.
Juz mnie nie ma. Cu
Ostatnio edytowany przez MiguS (2010-09-16 16:55:25)
MiguS napisał:
Przecie wy tak kochacie spam ,ze to dla was bez roznicy czy kogos poprawicie czy napiszecie to samo.
Nie ma to jak usytuowanie swojej osoby ponad coś i zrobienie z siebie kogoś lepszego
ps. Jest różnica pomiędzy jednorazową wpadką a ciągle powtarzającymi się
@Migi
Ktoś miał odejść z tego forum.Niestety tak to jest świat internetu często wygrywa ze światem rzeczywistym.
Ostatnio edytowany przez DarkDeath (2010-09-16 17:46:37)
ale ja jestem lepszy ;O
nie napisales moj drogi o ilosci wpadek podałes zaledwie jeden przyklad wiec uznałem ,ze chodzi ci o pojedyncze wpadki.
Smutna bolesna prawda patrz co piszesz ;<
@Offtop
tak tak zara bedzie ,ze spam ,ze zlo bla bla .Wiec jak chcecie to mi dajcie tego warna
Ostatnio edytowany przez MiguS (2010-09-16 17:41:24)
MiguS napisał:
ale ja jestem lepszy ;O
nie napisales moj drogi o ilosci wpadek podałes zaledwie jeden przyklad wiec uznałem ,ze chodzi ci o pojedyncze wpadki.
Smutna bolesna prawda patrz co piszesz ;<
@Offtop
tak tak zara bedzie ,ze spam ,ze zlo bla bla .Wiec jak chcecie to mi dajcie tego warna
@offtop.
Q.Q
Nuu ,zostan ejj nooo :<.
@edit,
Topic
A ja porusze inny temat ale ten sam temat XD.
Chodzi mi ogolnie o ten topic :http://talesofpirates.pun.pl/viewtopic.php?pid=24010#p24010
i o post mszusta :
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=128
oto jest ta gra. warezu nie rozpowszechniamy. zamykam.
Gdzie w regulaminie jest wzmianka o warezie?
1. Szanuj innych użytkowników i bądź dla nich uczciwy.
2. NIE używaj wulgaryzmów.
3. Pisz poprawnie.
4. Pisz na temat. Forum to nie Gadu-Gadu/Chat.
5. NIE pisz bezsensownych tematów i postów dla nabicia licznika postów.
6. Używaj opcji "Szukaj" aby uniknąć tematów o tej samej treści.
7. Używaj opcji "Edytuj" aby uniknąć pisania post pod postem, wyjątek stanowi odstęp czasowy minimum 24 godzin od ostatniego postu.
8. Nie odświeżaj starych wątków, jedynym wyjątkiem są poradniki które można odświeżać.
9. Osoby zamieszczające linki do stron [18+] proszone są o zamieszczanie ostrzeżeń.
10. Ban evading będzie karany kolejnym banem/usunięciem konta.
11. Kolor niebieski (blue) przeznaczony jest tylko dla moderatorów i wyższych pozycji.
???
Wiec ? ; )
Ostatnio edytowany przez ImSoSexy (2010-09-16 18:56:44)
pare razy byla mowa o nie zamieszczaniu warezu. moznaby dodac w regulaminie wzmianke o tym.
uwazam osobiscie ze znalezienie powyzszej gry trudne nie jest, po wpisaniu nazwy ktoras z rzedu pozycja byl d-l tej gry.
pozatym sa programy stricte p2p i takie fora.
Mszust napisał:
pare razy byla mowa o nie zamieszczaniu warezu. moznaby dodac w regulaminie wzmianke o tym.
uwazam osobiscie ze znalezienie powyzszej gry trudne nie jest, po wpisaniu nazwy ktoras z rzedu pozycja byl d-l tej gry.
pozatym sa programy stricte p2p i takie fora.
Okey, zgadzam sie, ale w regulaminie nie ma zadnej wzmianki o p2p/torrent/ares itd.
Temat wiec zamkniety BEZPODSTAWNIE.
Mszust napisał:
Jakoś nie przypominam sobie żebym kiedyś o tym mówił.
@top
Co do tematu to każdy się może pomylić, ale troche jest w tym prawdy ;s