Siemka Wam wiem że jest pełno takich tematów ale ich własciciele albo niemają czasu albo już nie odwiedzają forum dlatego chciałbym się zgłosić do robienia avatarów i sygnaturek jednak narazię się dopiero uczę robić w GIMPie dlatego proszę żebyscie nie dawali trudnych rzeczy bo się uczę narazie umem zrobić avatara niestety bez tła np. z anime ale z ładną czcionką jak się naucze podkładać zdjęcia pod Napis to Wam pokaże parę moich np. Mój Awatar Proboszcz jest zrobiony przez ze mnie z pomocą In Posible który pomógł podłożyć tego fajowego księdza
Zrobił byś mi avek i sygne z napisem ,,Parkourek'' najlepiej żeby Rendeer to byl sasuke
A i wymiary - 120x120 albo mniejsze xD
Wymiary sygny to 350x130
Ostatnio edytowany przez Parkourek (2010-10-27 16:08:22)
ja też bym poprosił
z napisem maksiomaxlolek albo Adam albo Ejdejejem xd
w tle niech bedzie całe akatsuki lub sasuke jak up ale sasuke z normal naruto nie shipunden
Masz tu mały tutek jak podkładać zdjęcie :
1. Włącz Gimpa
2. Klikasz : Plik > Nowy > i robisz tak jak na Scr.
3. Pomniejszasz albo zwiększasz albo nic nie robisz z obrazkiem.
4. Jak masz już dobrze zrobiony obrazek klikasz : Warstwa > Nowa Warstwa i wybierasz Przezroczysta.
5. Robisz napis zapisujesz i git.
Parkourek napisał:
Masz tu mały tutek jak podkładać zdjęcie :
1. Włącz Gimpa
2. Klikasz : Plik > Nowy > i robisz tak jak na Scr.
http://img828.imageshack.us/img828/6497/18203692.png
3. Pomniejszasz albo zwiększasz albo nic nie robisz z obrazkiem.
4. Jak masz już dobrze zrobiony obrazek klikasz : Warstwa > Nowa Warstwa i wybierasz Przezroczysta.
5. Robisz napis zapisujesz i git.
Maly offtop :
Wiecej i bardziej szczegolowo na 'www.gimpuj.org'. : )
Nie to, zebym mial ci za zle, ze chcesz pomoc, ale google nie gryzie i moglby sobie pomoc sam.
No i teraz do konkretow :
Dla mnie cos szokujacego, eskpresywnego i ekscentrycznego, 120x120 bez napisu. : )
Oby bylo ciekawe. D:
ja bym prosił o sygnature z Naruto Shipunded z Napisem Rainbow