no to moze pomoge A wiec tak najpierw jezeli wzioles "Fairy Coin Chest" jak byles w top 1 jeszcze to uzywaj go czasami lecą za coin ref gemy mi ostatnio polecialy 2 jednego dnia co do SQ jezeli niemasz zbyt dobrego eq to se odpusc Powodzeia z Anubisem ariesem itp ale jak chcesz prubuj mozna tez lotać z drzewka fortu prospreos packet zadko leci ale wypadaja z niego HB CHB itp wiec tez mozna zarobic a lucky packety sprzedajesz .
Albo kiedy uzbierasz troche kasy to chodz po stallach i szukaj tanich zeczy i sprzedawaj je drozej zawsze cos wpadnie do kieszeni
Powodzenia
Oh Nie no fajne rady naprawde baya ehh w top2 nie ma lucky/pros/fortune packetów xddd a ja miałam na mysli robienie sq do pierwszego refa jaki leci czyli po mermaids haha ale hehe jak masz ten Fc chest to otwieraj go i nie deletuj go bo na serio tix/pot i oczywiście ref gem z tego sie przydaja
i to chyba tyle jeżeli o kase w top2 sie ciężko kase zarabia ;/;/
Można również sprzedawać fairy coins które lecą z petów. Na Surf Sea jeden stack to 40 - 50k.
możesz też zrobić fc lub ds chara, eq dla niego to nie problem nawet dla ciebie (kalosz).
No i jak poweidziała Cinuka, możesz robić sq.
Aha i jeszcze jedno - cluby . Chyba już wiesz o co mi chodzi.
http://www.talesofpirates.pun.pl/viewtopic.php?id=1977 - Przeczytaj to sobie.
Ehh cluby według mnie w TOP2 się nie opłacają (chcesz robić musisz być mallerem inaczej w + raczej nie wyjdziesz) i oczywiście jak bd robił swoje alt chary na lvl 61 xdd powodzenia xdd