lvl 20 2x pety nie musi byc ten sam stat ... i wychodzi nov poss ... a tutaj poradnik x.x --- http://forum.top.igg.com/viewthread.php … a=page%3D1
wiesz misiu zalezy na jakich serwach ... u mnie pet lvl 18-20 mozna za 10m kupic a nov poss za 50-60m sellaja ... wyjdzie ci i tak z 5m taniej moza ... ale i tak masz racjie lepiej kupic od kogos niz sie zamemu w to bawic
Musze miec 2x pet lv 36+ i Demonic Fruit of Mystery i z tego robie expert possesion? Jesli tak to w sumie sie to oplaca. 36+ 1 gen kupisz pewnie za 30-40m a expert poss chyba ok. 100m kosztuje chyba ze jest w tym jakis haczyk?
Gram na hurricane wiec czy warto w to inwestowac? Mam takie pytanie ile jest warte Flash Bomb LV 2? Żeby nie zakładać nowego tematu pytanie do graczy z hurricane&angelic lv 46 full spr 2nd gen za 68m, lv65 neck +3 con +3 spr za 5m, warto było?
Ostatnio edytowany przez Tunio (2011-04-20 21:48:49)
WOW tania taniocha na hurii jest x.x jej chyba sie przeniose z surf do hurri =.= jak dla mnie warto bylo kupic lol .... a ten neck 5m hah śmiech na sali u mnie po 15m stoi ale ok x.x a jak o FB to nie wiem napisz na world ale ja bym sama użyla ... heh i jak dla mnie to tez cieżko chyba kupić pety 1st gen do exp possa takze hehe
fajne itemki lvl 75 leca z bosow summer/autumn/spring ale to jesli masz crusa z moxnym maxem i troche hp
bo na summer trzeba sie troche pobawic
tak samo na spring potrzeba sm albo clera do pomocy