Mam dylemat ponieważ:
zamierzam robić cluby lvl 65 i nie wiem jak sie do tego zabrac czy z lvl 8-65 czy z lvl 51 do 65 ? prosze niech ktos kto robil cluby i zna sie wypowiedział sie P.S Nie CHcem brać innych ludzi ...
a ja tak przy okazji dodam jedno pytanie bo też chciałem cluba robić. U mnie na servie robia tak że biorą 4 ludzi do party z 60lvl i biją im 65lvl na 75bagach 3lvl-a , to ja się pytam jaki z tego zarobek jest skoro na stronie pisze że za wbicie jednemu graczowi jest 100creditów. Wątpię że za 400 credit opłaca się marnować tyle bagów co wychodzi okolo 35.000.000 gold
Kto ci nagadał takie rzeczy ? od 62 lvla - do 65 20-25 bagów na 3x exp + nana i amp 2.5 exp na 60ty lvl
a do clubu sie bierze ludzi 61 nie 60 więc t owyjdzie na 61 jakoś 30-35 bagów.
bag lvl 3 aktualnie stoi 200-400k wiec x 30 to wychodzi 6m a mozesz zarobic tak:
Bag lvl 4 -1m
Amp 2.5 exp -2m
Nanasy-300k
1x million dolar note
więc chyba sie pyli
Mówię jak jest expilem dwa dni temu dwie postacie i koleś z 60lvl do 65 wbijał na 75 bagach 3lvla i robi on tak cały czas więc sam jestem zdziwiony dlaczego i zadałem to pytanie. Najbardziej to by się opłacało wziąć klubowiczów i expić ich w drem island.
Z tego co mi wiadomo na 3x, nana + pucca/hb od 61-65 potrzeba 35 albo i nawet 40+ (nie pamietam dokladnie, moe byc to wieksza badz mniejsza liczba potrzebnych bagów) bagów lv3. Podam cenu na moim serwerze przykładowo ,niech to będzie 40 bagów x 600k = 24m. Majac 3x vice zgarniasz z full pt (4 osoby) 36 x lv3 bags, 12x lv4 bags, 120 rationow, 36 nana, i po 400 credits na kapitana/vice = 30-35m wiec zarobek jest i żadnych milion dollar note sie nie dostaje jesli mowimy od ToP 2. Wg mnie jest to najlepszy sposób bo nie musisz się bawić w lvl'owanie swoich charów a zajmuje to jednak troche czasu.
When a member reaches Lv65 and graduates, the captain and the vice captain can each receive 100 Credits and a Captain's Kitbag. The Captain's Kitbag includes: Fairy Ration(stack of 10), Party Exp Fruit (stack of 3), Lv3 Sandbag (stack of 3), one Lv4 Sandbag
uhhu tutaj jest napisane ze 100 credyt / ratzy 10 /3 nana / lvl 3 bag 3 i jeden bag lvl 4 huh jak dla mnie sie nie oplaca w top2 ...
Kiedyś miałem z takim jednym gostkiem klub, i razem wbijaliśmy sowim nobom 8-65 i wg. mnie się opłaca tak. Do 60 wbijaliśmy na mobach a potem bagi...
Klaudio - rób jak chcesz ale wg mnie 8-65 SWOIM postaciom bardziej się opłaca.