Witam mam do zaofeorawania barzo przyjemny przywatny serwer nazywa się on Reborn Zone. Bardzo przyjemnie się na nim pyka ^^ Wszyscy mili i wgl
Raty:
Solo Exp = 20x
Party Exp = 20x
Fairy Exp = 200x
Drop Rate = 10x
Ship Exp = 50x
Nowy balans klas! :
* Class Balanced Status:
Cleric dostaje więcej HP, Def i SP
Seal Master dostaje więcej HP, Def and SP
SharpShooter dostaje więcej Atk, HP, Def
Champ dostaje więcej ASPD, Atk, Def
Voyager dostaje więcej HP, Def and SP
Spirit bonus! Zmieniono limit dla spr ze 100 na 125
Po więcej odsyłam do tej strony bo nie hcce mi się tłumaczyć a tego jest wielee. ^^
http://www.reborn-zone.com/index.php?act=introduction
A na koniec dodatek ^^ Moja jedno godzinna postać
Zbanowany
wtf? co to za argent O.o Ziomek daj eq to zagram
Nieno, nie wiem nawet kim grać , bo na jednym serwie Crus wymiata a na drugim SM czy SS
Jak coś nick ·H3llS1nGz albo ·Marun zagram dla odmiany zamiast crusem to nie wiem hmm SS
Minus dla ciebie bo nie powiedziałeś że jak się to ściągaj tego clienta to to jest jakby normalny top 1 i trzeba jeszcze pobrać patcha ze strony najlepiej obydwa i najpierw sciagnac ten niżej Relics a potem ten wyjżej . Za to masz - sorki ale później typy spamują ''Ej jak włączam to mi normalny top wyskakuje!!''
a więc jeszcze raz.
1.Pobieramy klienta.
2.Pobieramy 2 Patche na stronie serwera w zakładce Downloads > Patch
3.Najpierw ten 2 potem 1 bo bez 2 nie odpalicie
4.Gdy sciągniecie ten 2 i 1 to instalujecie odydwa tylko pamiętajcie instalujecie najpierw 2 potem 1
5.Po zainstalowaniu już tego 1 będziecie mieli ikonke na Pulpicie Reborn Zone Server
Dupny serwer , mało graczy . Znalazłem jednego polaka LowcaHydr . Ogolnie noobski , wracam na Mermanie
Ostatnio edytowany przez OnlyCrusInTheWorld (2011-07-27 14:02:50)
Zbanowany
Żal mi cie gucio, ja ci dałem - słusznie bo żeś nie opisał jakby ktoś nie wiedział , to ty mi dałeś - za nic -.- powinienem to zglosic adminom