Nie widziałem nigdzie skilli gdzie co dawać u huntera więc dam.
Acc i Agi
Tylko Te ponieważ Hunter nie potrzebuje niczego innego
Hunter jest jedyną postacią która niczego więcej nie potrzebuje. I dla tego go lubię bo jak bym miał taki ,że acc i coś jeszcze to by było trochę głupio a tak to acc możesz mieć na 50 100 acc Polecam Huntera.
@edit
powinno pasować wiem ,że się nie rozpisałem bo mi się nie chciało ale jest
@down
Wiem ,że do swojego gustu ,ale takie powinno być tylko daje bo np. są ludzie którzy korzystają z poradników więc zrobiłem mały poradnik..
Ostatnio edytowany przez Szaryx (2008-01-21 05:24:01)
Zabardzo to sie nie rozpisałes.Pisales ze skili nikt nie dal a sam nie dales.Co do tego acc moze i prawda ze trzeba w niego ladowac tylko ale nie zgadzam sie z tym ze jest jedyna taka u ktorej dodaje sie tylko jedno np. champ full con ale i tak kazdy powinien rozdawac punkty wedlug gustu.Na przyszlosc bardziej sie postaraj ;]
a właśnie to dział jest by dodawać i rozważać nad przydatnymi umiejętnościami takie jak np. Illusion Slash
warto czy nie warto, zalety i wady, koszt i potrzebne rzeczy czy coś to jest po to a atrybuty to już bardziej w dziale :
-wszystko
- bądź pomoc
A tak już a pro po każdy rozdaje według własnego gustu uważam że tak jest bez sensu bo
nie będzie ani życia sp i będziemy mieli małe szanse w spotkaniu się twarzą w twarz i dlatego nie lubię huntera
ale to moje zdanie
zapomniałeś o czymś
ACC = siła strzału (masz racje)
AGI = szybkość oddawania strzałów (chyba ci to z głowy wypadło)
Ja nie mysle zeby było trzeba pakowac wszystko w Acc.Mojim zdaniem najlepiej 3 acc i 1 agi kiedy juz osiagniemy 30 agi ładowac w tylko w Acc ale to tylko moje zdanie.
Ja czary do huntera rozdawalem tak:
Hunter
Range Mastery 10 Zeby móc miec Firegun Mastery
Frozen arrow 5
Dual Shot 2
Sharpshooter
Criple 5
Enfeeble 5
HeadShot 10
Magma Bullet 1
Taki Bulid jest chyba najlepszy dla ale to tylko moje zdanie.
Efabb
Ostatnio edytowany przez Pomarancz (2008-03-30 11:11:42)
Toshisan napisał:
zapomniałeś o czymś
ACC = siła strzału (masz racje)
AGI = szybkość oddawania strzałów (chyba ci to z głowy wypadło)
Jeszcze troche w mane dodac, bo trza za duzo odpoczywac z jej braku