Jak czytam że wy crusaderowni dajecie 59agi base to mi sie srać chce . Najlepszy typ crusa to full str , takiego crusa należy zaopatrzyć w buty +6-9 (wind chiped cracked) i nie mogą to być buty paw, następnie kupujemy 2ringi agi (najlepiej lvl 65 +11agi +4str) wtedy mamy smialo okolo 220aspd , moj crus ma 240 przy full str , co do mieczy no najlepiej boe ( ja na boe clean jechałem do 70vl)
sory że tak powiem ale pierolisz az sie patrzyć nie chce, jaki raset co ty gadasz rb chcesz robić no to powodzenia , a na reset booki to okolo 80m by zeszło o ile by ktoś sprzedawał . Moj crus na 50lvl full str mial juz 230 speda
niektorzy gdy zaczynaja grac nie maja odrazu 100m na windy.... gdy sie zaczyna grac na serverze i nie bedzie sie mallowac musi sie dac te 59agi bo inaczej sie nie wyrobi lol... czlowieku mysl troche -.- potem gdy dorobi sie majatku i zacznie miec za duzo attack speed to bedzie powoli kupowal resety lub zrobi rb . pomysl robi chara daje tak jak ty mowisz str str wali is'em cale guwno i jak ma sie dorobic wtedy kasy by kupic gemy eq itd... nie kloc sie bo i tak wiem ze ja mam racje
Full str sobie walnij, kiedy masz troche przyoszczedzonej kasy, po drugie 59 agi dajesz aby z eq (o ile dobrze pamietam) miec 210 aspd do multipliera, wiec wyjdz i nie wracaj. Rebirth to rowniez nie jakies marzenie (to tak swoja droga).
Pozdro.
timon700 Sam sie je**.. Nie znasz sie na build to po co sie udzielasz?..
Sam nie darzę sympatia do Aresa ale Build full str jest teraz stosowany u wielu graczy..
Tak:przedtem byl 59 base agi i reszta w str.. ale teraz ludzie maja takie eq ze 210 aspd nadrobia w eq..
ja osobiscie mam crusa lv86 build str\con
Tak utrata dodge.. ale jebi..sz do butów gemy .. agi ringi
do tego de agi albo BoE Aspd +12 chyba daje De agi + dodatkowe +7 agi..
Build con\str jest najlepszy chyba ze nie planujesz wbic wiekszego niz 80 to nvm..
pzdr.