to lipa mam voya 55 i jak narazie full spr
http://forum.top.igg.com/viewthread.php … a=page%3D1 - to też się przyda. Poradnik na ładowanie korali
Kolega voy 42lv full spr ma maly kryzys ;d chce expic na ziemi ale malo gdzie moze expic solo... Zastanawia sie czy warto teraz zaczac ladowac pkt w con czy trzeba nowego voya zrobic zeby to mialo rece i nogi?
Witam.
Brat chce zacząć grać a ja pomyślałem że dobrze aby był voy-em ( mam full eq uns na 55 dla niego ) .
Myślę że najlepiej zrobić con voy-a , ale jak powinno się rozdawać staty / gemować itemy / rozdawać skille ( lvl-owo ) aby być jak najlepszy na pvp / wspólnej grze razem z crusem .
Myślałem o full con najpierw , a potem wszystko w spr ( tak jak na champa tylko że zamiast str to spr ) , gemy con , a jak się nie da to do czegoś tam to spr , na rozdawaniu skilli do voya też się nie znam .
Voy ma być jak mówiłem na pvp i expienie , a nie na morze . ( chyba że na low lvl-ach jest przydatne pływanie dobrym statkiem , no nie wiem jakiś fajny drop lub coś )
PS :
Phantom napisał:
mam voya con/spr 81lvl i rozwalam 80+ crusy wiec wiecie voy nie jest slaby.......
Jeśli jeszcze jesteś na tym forum i masz tamtego voya to napisz jakie masz staty/skille/gemy
PS 2 : Jak przeczytałeś to , to przeczytaj temat o moim nowym crusu ( tak samo jak ten temat , czyli jak go prowadzić , bo mój 1 crus miał staty średnie , mi się wydaje że za dużo agi i źle skille niektóre rozdane , mam ten skill zmniejszający komuś def i dodający mi def które według mnie są średnio potrzebne , ale to w temacie o Crusaderderze)
Najpierw daj 21 w spr(zeby bylo 21)
potem daj 100 w con
reszta w spr
Skille:
Blot 10
Dieligence 10
conch shield 5
conch ray 10
tronado- na ile uwazasz ze sie przyda
i jeszcze ten skill do przejscia na tornado na 2 (nie pamietam jak sie nazywal)
Na 41 skile powinny ci wygladac tak:
blot 10
dielgience 2
conch shield 5
conch ray 10
to do tornada na 2
i torando na 1
chyba ze chcesz pominac tornado to bez tych 2 ostatnich
ew jakies inne ale te sa najwazniejsze
Pisalem z pamieci. Nie mam teraz dostepu do topa sr ,w razie bledow poprawcie mnie.