Witam wszystkich! Dziś postanowiłem wraz ze znajomym postawić serwer do 'Topa'.
Szukam chętnych graczy, którzy są ogarnięci.Piszcie jakie według was powinny być raty, bo osobiście myślałem o zrobieniu czegoś na podobieństwo Avocado tylko w lepszym polskim wydaniu.Jeżeli znajdzie się odpowiednio dużo osób postawimy serwer.Serwer oczywiście będzie dedykowany na porządnym sprzęcie takim jak pracują średniej wielkości firmy więc bez kłopotów udźwigną ciężar nawet 500 graczy.Kto jest chętny pisać w komentarzach.
Oczywiscie bede gral co do ratow to dajcie takie mniej wiecej 6 solo 8 party drop nie wiem
Blagam was tylko nie zrobcie tak ze gemy u npc.... niech gemy normalnie leca w ca itd ..
I taka rada dla ciebie bo teraz latwo cheatowac itemy itd wiec zrobcie tak zeby nie bylo normalnego npc ktory przenosi nas do innego miasta tylko zrobcie npc ktory sprzedaje tickety bo inaczej server szybko zostanie zniszczony
Mniej wiecej kiedy powstanie ?
Według mnie fajny był by server raty 4-7 drop 2-3 appareale(po 2k ),jakieś potki i unsy(za dużą kase żeby nie było za łatwo) u npc może i tak chyba było by fajnie ca by mogło być co 1h albo 2h można by było dodać jakieś nowe maze itd.
@edit
chodzi ci o mall ? impy i credity ? czy jak
a jeśli mowa o cr to na mallu możesz ustawić np uns 45 za 1 cr i dzięki temu nie było by problemu z nim a poza tym ustaliło by się od razu pewnie wartość 1 cr kosztował by pewnie tyle co uns 45 u npc się sella.No i jeszcze byś mógł dodać np uns 55 za 50cr (1 część) a uns 65 100cr (za 1 część)
Jak umieścił byś server w rankingu można by było też zrobić że za 1 głos dostaje się się 1-2 cr żeby nie było za dużo a na server dzięki temu będą wchodzić nowe osoby
Jeśli umiał byś taki server zrobić to był by <ok> i nawet bym na nim grał hehe
Ostatnio edytowany przez InPosible (2011-11-11 19:29:50)
dla mnie servy typu avacado są do kitu bo gra się nudzi po 1 tygodniu
@edit
hitman zobacz mój wcześniejszy post (edytowałem go wczoraj)
Ostatnio edytowany przez InPosible (2011-11-12 15:49:24)
Chętnie zagram na tym serwerze jeżeli bedzie długo trzymał ,
nie grałem w topa już bardzo długo wiec nie chce złego powrotu ! .
ze sie wtrace...
pomyslow neros bylo tone, tylko ze ty poprostu nie znasz sie na topie a chciales JAK NAJSZYBCIEJ zawsze uruchomic server tylko po to zeby kasa szla. zawsze upierales sie przy trudnym serverze na ktorym nie bedzie pk i nikt nie bedzie chcial grac, a jak ja juz napisalem wszystko to akurat minal tydzien-dwa i kazdy zwial z servera bo wialo nuuda