Ja czasem gram nick InPosible
A gildi jeśli nie ma to niech ktoś kto dużo na roso gra ją zrobi i będzie po sprawie no nie ?
Ostatnio edytowany przez InPosible (2011-11-21 19:33:37)
Hmm ja mam pytanie czy moge przerzucić impy z jednego konta na inne?
a i jest teraz event 0,75 imp masz co 12h o.o wbijasz i ten event co sie brało credyty to teraz zrobili ze wejscie co 12h = 0,75 imp i 45 credyt o.o świąteczna promocja trwa do konća piątku chyba
Odświeżam, UWAGA ci którzy grają na ROSO.
Wczoraj był hack servera i jakiś hacker wykradł pewną część loginow i haseł do kont dlatego ROSO TEAM zaleca by zmienić password zeby nie stracić konta. www.rageofsage.net>NEWS>For your Account Security.
Tam jest official info.
Mi sie udało nie stracić.
UWAGA ... także ci hackerzy pookradali impy ludziom z tego co [Gm] mówił nie da sie ich odzyskać jednocześcnie jak stracisz eq z postaci a nie zmieniłeś hasła to ich nie odzyskach nawet nie bdsie starać Ci pomóc ... hacker także oferował impy x3 do zakupie i pełno ludzi kupiło i nic nie otrzymali ... hacker w te 45min istenia jego hacknał także 3 koksów z servera także nie wiem [ mszust mam pytanie czy to może ty? ]
Ja gram bo idą świeta i pomału już laba w szkole sie zaczyna jak chcesz grać polecam zrobienie ss (posiada cleat) stealh jak u crusa ; fajni ludzie sa na servie ,dużo pk , GM robi eventy teraz ja idą świeta także hmm