o.O"
Pamięta ktoś Dell?
Po zresetowaniu servera przestałem grać ;x A idź w ch** zbierać wszystkie itemki od nowa. ;x
Ale postanowiłem od nowa zacząć ;p I by sie mała pomoc przydała. Pomóc w zrobieniu chara tak abym mógł chociaż sam plvl discipli ;p Dalej sobie poradzę.
Przydal by sie plvl do 85+... Może tam wspomóc jakimiś itemkami. A napewno się odwdzięczę...
A pamięta ktoś Pana szkoda gościa tam już niema czego szukać nie radze grać problemy cofają eq itp. (mnie to nie dosięgła xd) btw. stoi on jeszcze?
czili Pan legenda tego serva xd.Jak mnie pamięć nie myli to jest już tu taki temat o tym serverze założony przez gościa zbanowanego zresztą ttak jak Itachi czyli Pan czyli ja xd i gościa który dispów na mnie wyłudzał ;p
Nick może przypomnę Cię sobie
@edit
gram w mermanie nick : ·Pan
po wejściu sprawdze obfitość banku itp. ktoś chce moge dać nab swordy 85lv 1+-10+ za drobną opłatą
moge podexpić do 110lv i dać troche repa na start wprowadzić w grę itp.
Niestety wirusy w clientcie dupa nie gram xd
Ostatnio edytowany przez CruszerPL (2011-12-11 09:15:09)
Spróbuj przeinstalować
Chcialem zagrac na mermani lecz gdy wbijam na strone http://www2.mermaniasea.com.br/ jest bialy ekran i wyskakuje -Welcome to nginx!- wie ktos moze czy server upadl, lub jest jakas inna stronka ,prosze o pomoc .