Ej a co to te cargo?I jeszcze jedno jak otwożyć sklep??
@EDIT
Ej za ile moge sprzedać żeczy widoczne na obrazku jak by kto¶ miał kłopoty ze zidentyfikowaniem jakiego¶ to niech napisze dam dokładne nazwy ten niebieski zwoj to craffing blueprint czy jako¶ tak prosze podać dokładn± cene każdego przedmiotu ponieważ zamierzam założyć sklepik
Ostatnio edytowany przez Vezox (2007-08-25 08:56:41)
do czego sluzy Lantern? i do czego sluzy zel do wlosów? odpiszcie prosze.
PLX ODPISZCIE NA MOJE PYTANIE WYŻEJ
Wszystko co masz w banku na sell do sklepu tylo fairy coins mozesz sprzedac za 100gp a blueperry point 2k reszta do sklepue
Tak jak naładujesz expa oddajesz na 4lv do nowbie guild a ona daje ci jaki¶ prezencik.
(do czego służ± te fairy coins?)
Ostatnio edytowany przez kondor (2007-08-27 19:03:39)
co to jest to Star of Unity i jak oddac to tej gildii. wytlumaczcie dokladnie bo nie wiem o co chodzi, elo
Ej a jak założyć sklep napiszcie plx krok o kroku jak to się robi
Pink pearl: 10000
Fairy coin: 1000
agate crystal: nigdy nie widzialem
Ludzie pomocy jak ¦cinać drzewa ?? bo mam siekiere i znalazłem drzewo ... wiem ze sie da bo po 1 wiidziałem jak go¶ciu to robil a po drugie napewno wiem ze to odpowiedznie dzrewo bo (patrz pkt 1)
Po pierwze musiz miec 1 live skill point ze story questow (wcisnij alt a i droga zakladka ,jak maz 1 sp to idziesz do kolesia w jakim kolwiek miescie ,ktory sprzedaje kile i kpujeszs skill wood costam ,am sie jorgniesz jak zobaczysz) i kliksz 2 razy na zakupiona ksiazeczke (ktora kosztuje 1k) potem przeciagasz skil na f1 i mozesz ciac drzewa.