Nie wiem czy u was na serwerach tez ale u mnie na serwerze Mistic Ocean > Midnight Sea w mine 2 jest PvP wiec lvl 65+ stoja po 5 osob i zabijaja kazdego kto tam wejdzie poszlem tam z kolega 70 lv to dostal 2 hity z slasha i padł.
Co Wy o tym Sadzicie?
Nie wiem bo jeszcze nie wbilem 70 lvl czy 65 lvl moj rekord to 41 Ale ja mysle ze to po prostu kamperzy
stoja caly dzien przed tp do Mine1 w Mine2 ktos wchodzi i widzi: "Revive to the City" (czy jakoś tak). Nie wiem czy to dozwolony taki kamp ale ja bym cos pogadal do GM'a (jakbym umial lepiej anglika
) To wszystko na ten temat
PS: Bylem pierwszy!
Ostatnio edytowany przez Velex (2008-11-13 07:11:10)
Nie no ten event jest zajebisty!!!
bo to event nie^^
chociaz dla slabszych to tragedia pozegnajcie sie z hexami hyab ze znajdziecie sobie party... a ja jestem w dobrej gilid i mam 73 wiec wiecie juz tak nie leja za nic;P
Wlasnie najgorzej na hexie moj lv 47 i moge poszalec no chyba ze cos na mane wezme i stealthiem bede latal czas
szczeze to mnie to wkurwia strasznie
Ale nic nie zrobie =(
silver tam gdzie pumpkiny sa shevi nie watpie w umiejetnosci ale posiedz troche przed mine a zobaczysz jakie levele respownuja sie po RIPie wiec wywnioskujesz czy sie oplaca tam wchodzic u nas w mine goruje HARMONY a to wiesz jakie lvl sa niestety mam nadzieje ze skoncza z pvp do hexa bo juz sobie nie porobie a chcialem troche wbic nie widzi mi sie dedac po 2 slashach bo tyle przetrwam swoim clerem
mam cruska- stealth ^^ wiec przezyje
a co do harmony... to byla najlepsza gildia na gem 80lvl + ^^
@edit
walone cieniasy... z tsem twardzi... niech pojda solo na arenie... wkurzylem sie xD
Ostatnio edytowany przez Shevil (2008-11-14 20:37:17)