Chciałbym poznać wasze zdanie o Brazylijczykach grających w topie. Ja coraz mniej lubię ten naród, gdyż coraz częściej daje mi się
we znaki. Nie żebym był jakimś jakimś rasistą albo coś w tym stylu, ale strasznie denerwują mnie tacy gracze z podpisem Br, ktorzy albo po swojemu śmieją sie ze mnie bo nie mam skrzydeł dodając przy tym mnóstwo emot i docinków w stylu "fak ju, nub", albo najpierw podchodzą i zaczynają mowić te swoje "elo debilo bla bla bla" a gdy ja im napisze, ze rozumiem tylko angielski i polski to zaraz przychodzi 10 wiadomości na czata od jego znajomych, w ktorych powtarza się tylko "fak ju, nub". Wszyscy Brazylijczycy których spotkałem to straszni ks'iarze, a gdy ich poprosze by przestali to zaraz po mnie bluzgają. Napewno wszyscy nie są tak straszni, ale wole już nie zaczynać konwersacji z Brazylijczykami.
mnie wkurwia to:
-ciagle gadaja po br -_-
-jak gralem 33 lvlem ta jakis "nubek" zapytal sie jaki mam level a potem zaczol sie smiac ze ma 2 levele wiekszy zal...
-jada wszystko co zyje zeby sie popisac ze o ku.... zabilem mini bee na raz lub cos....
-wala all tylko po to zebym niemial co bic
-jak gralem jeszcze w tibie to ciagle br cos odwalali albo oszukujac albo cos
dopisal bym pare rzeczy ale szkoda gadac
Moral:
Wybic wiekszosc tych CENZURA xD i moze bedzie spokoj ale fajnie ze ktos wreszcie pomyslal zeby zrobic taki temat
Ja ostatni widziałem ,że br zaczął mnie wyzywać ja tam znam trochę br więc zaczął sapać to jak poszedł na arenę ze mną to mu podziękowałem a on zaczął sapać ,że już nie gra to go wy brechtałem 1 br z głowy..
Morał:
Taki sam ja up Pozdro dla Ciebie i +
nie wiem czemu Brazylijczycy sie tak zachowają ale mnie też to wk**wia to że jak mam nowego 16 swordsmena to nie mam gdzie expić bo noby siedzą np. na misiach i nie dają nikomu podejść nie wiem czemu tak jest ale trzeba usunąć "br" z każdej gry on-line bo tak samo jest w :
- tibi
- WarRock (nie wiem czy słyszeliście fajna strzelanka a br tylko klna i sie kłucą no i hackują)
-PKO (ToP tylko inna nazwa)
pko to ta sama gra tylko chyba powstała 1 wiem że jedna z gier jest klonem ale nie mam czasu tego dociekać
servy są inne i inni ludzie grają i tyle ale tak to gra jest identyczna
ogólnie strona www.igg.com chyba plagiatuje inne gry tylko pod inną nazwą co sprawia że niema za co ich oskarżyć no trudno ja gram w ToP
dzień 23,01,08
ehh grałem sobie dzisiaj i expilem sobie na kangurkach tych słabszych a tam mi wyskakuje koleś tak miej więcej 25-29 patrząc po eq oczywiście czarny napis BR i zaczołem bić stworka on podbiegł mówi mi : no Ks
no to ja do niego: okej
i on mi podbiega potem i mi ks i sie z nim kłuce itp. mówię że jest noobek
a on mi odpowiada że jest : I'm noob remember
słowo w słowo i sie cieszy no to jak tu z takimi grać
Ostatnio edytowany przez sekul13@ (2008-01-23 15:37:49)
Co do podpisu to nic nie mam do podpisów typu Br czy Pl.
Nie lubie noobskich brazylijczyków tak jak nie lubie noobskich polaków (moze brazylijskich jest wiecej ;p).Nie Kazdy br to noob tak samo nie kazdy polak to super gosc po doswiadczeniach z innych gier mmo zwlaszcza tibi wiem ze sa pozadni br i znobieni tak samo ze wszystkimi ludzmi.
Czyli do narodowosci nie mam nic ale do znobionych gracz mam i to spro.
Brazilijcycy to cholernie denerwujacy narod w tibi mialem juz ich dosc a dotego gralem na servie gdzie byli prawie sami br
Na topie tez sa wkurwiajacy jak ja slysze te ich mata,pera,quanto itp. to mnie mdli !
Raz podczas expienia spotkałem miłą brazylijkę. Gdyby nie fakt, że beznadziejnie znała angielski, i cienko nam się rozmawiało, pewnie byśmy się zakumplowali nie wszyscy są źli. Zresztą ToP Nie jest aż tak zan00bione, jak, np. Tibia...
Ostatnio edytowany przez Nightmare (2008-06-19 17:15:11)
OMG Brasil robia ks zabijaja twoje monstery oszukuja na arenie :
Raz poszlem moim Crushaderem na arene wyzwal mnie 45 crush mowil ze jest slaby zebym wzia se party z jakas inna osoba. Pokazal mi na trade swoje itemki slabe. Poszlismy na arene. A on wzuca will of stell zmienia eq ze zlomu 45 na fuzniete unselady i fairy 2 generacji na con. OMG biliśmy go 20 min on tylko sie smiał z nas ze my polacy przeklinal i sie rechotal. Póżniej wstał i mnie 46 crusha zmitl 1 slashem herablist padla po mnie z miecza. Potem jak przegralismy pokazal mi swoje eq az mi dech zaparlo.
2x Unsaled sword 45 + fused do Sword of Crimson Thunder
Unselad armor na 45 + fused do fortune setu
rekawice i buty na 45 + fused do fortune setu
All 110% podbite i ogemowane. Aż się lezka ręciła w oku.
Pet mial posesion i 25lvl +25 con.
Na koniec powiedzial ze jestem NooB i se poszedł
Mnie sie zdazylo ostatnio poznac bardzo fajnego brazylijczyka, a jak gralem jeszcze w tibie, to znalem tez brazylijke... bardzo fajni ludzie... ale wiekszasc niestety jest bardzo denerwujaca...